Love me - del 10

"Det vil jeg gjærne. Jeg skal bare fikse meg litt først" Svarte du og smilte til han. Du tok med en brun veske der du la oppi et kamera, mobilen din og en lipbalm. Du gikk ned trappen der ryan ventet på deg. "Dere jenter altså" mumlet han.


Dere kjørte i Justins bil ned. Det var ganske flaut å sitte i bilen med Justin, Ryan og Chas. Du var ganske sjenert, så det gjorde det ikke bedre. Dere pratet litt og prøvde å løsne den kleine stemningen. Når Justin hadde parkert bilen og dere hadde gått ut, ble stemningen litt mindre klein. "Skal vi kjøpe is?" Spurte Chas. Dere nikket og gikk mot den lokale iskremsjappa. "Faen!" sa du. De andre snudde seg og så mot deg. "Jeg glemte pengene hos Ryan." sa du. "Hvorfor skulle du ha penger? Jeg spanderer jo selvfølgelig på deg" Sa justin og blunket til deg. "Takk! Det var veldig snilt." Sa du og du kjente at du ble helt rød i fjeset. "Hva vil du ha *dittnavn*"? spurte Justin. "Jeg tar en kule vaniljeis jeg." sa du. Du prøvde å ta det billigste som var. "Komigjen *dittnavn*, bare en kule vaniljeis? Sikker på at du ikke vil ha mer?" Du ristet på hodet og sa at du nettopp hadde spist frokost. 

Justins synspunkt: Hun var så søt, spesielt når hun var sjenert og rødmet. Ryan var veldig heldig som fikk ha henne boende hos seg i 2 hele uker. Jeg må bli bedre kjent med henne. 

Ditt synspunkt: Justin var veldig snill og veldig hyggelig. Jeg hadde vært redd for at han skulle være sikkelig diva i virkeligheten, men dette var jo som å lese en Justin Bieber historie. Ddt var ikke vanskelig å bli forelsket i den fyren nei. 


-Emma

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits