Love me - del 9

Det var ganske kleint, siden ingen av dere fant på noe å si. "Har du kjent Justin Bieber lenge eller?" Sa du bare for å ha noe å snakke om. Du vistse jo svaret likevel. "Vi har kjent hverandre siden vi var 7 år." Sa han. "Nice" Svarte du og smilte. 


*Neste dag*
Du hadde blitt kanske godt kjent med Butler familien under middagen i går. Ryan hadde sett på deg ganske mye, og du likte det. Du syntes han var ganske kjekk pluss at han var veldig hyggelig. Du lå i gjestesenga og strakk deg. Du sto opp og gikk inn i walk-in-garderoben din. Tenk så kult ha en walk-in-garderobe. Det hadde du ikke i nærheten hjemme. Du fant en fin kjole du kunne ha på og gikk inn på badet og dusjet og la på litt sminke. Så tok du på deg kjolen og gikk ned til kjøkkenet hvor de andre satt og spiste frokost.


(imagine kjole) 

"God morgen "DittNavn" Sa faren til Ryan, "Har du sovet godt?"  Du svarte god morgen tilbake og sa at du hadde sovet veldig godt. Du tok en brødskive og satt deg ved bordet. Faren til ryan og ryan satt og så på en ishockey kamp på TV´en. Du ble sittende og prate med moren til Ryan. Hun spurte deg om alt om hvordan det var å leve i Norge til hvilken mat dere spiste. Du svarte høflig på spørsmålene og sa at det var veldig mange belibers i Norge og det var veldig mange som viste hvem Ryan Butler var til og med i Norge. Du angret litt etter du sa det for du virket så stalker, men moren bare lo og ble overasket over hvor mange som viste om sønnen hennes. Etter forkosten løp du opp på rommet ditt og børtset tenna og ordnet litt på håret. *Bank bank* Det var noen som banket på døren. "Kom inn" sa du. Ryan kom inn. "Jeg lurte på om du ville være med meg, Justin og Chas, en venn av meg, ned til sentrum i dag. Så kunne vi vise deg byen ogsånn." Sa han. "Det vil jeg gjærne. Jeg skal bare fikse meg litt først" Svarte du og smilte til han. Du tok med en brun veske der du la oppi et kamera, mobilen din og en lipbalm. Du gikk ned trappen der ryan ventet på deg. "Dere jenter altså" mumlet han. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits