Love me - del 7

Tenk! Du skal bo hos en kjendis. Du måtte ringe Chatringe med en gang.
"Chatrine! Du aner ikke hva som har skjedd!"
"Har det skjedd noe galt!" spurte Cahtrine.
"Nei er du gal?! Det har skjedd noe utrolig bra! Jeg skal bo hos Ryan Butler!! Bestevennen til Justin Bieber."
"ÅÅ! Du er så heldig lille heldiggris!! Når drar du?"
"Morgen tidelig. Så jeg sier hade nå liksom."
"Ha det kjempefint da lille heldiggris! Ring meg hver dag!"
"Lover! Hade."

I morgen var dagen! Du gledet deg kjempemye!


"Stå opp *DittNavn*! Du mister flyet!"
Du for opp med det samme. Moren din sto ganske stressa i døra. Du skyndet deg ut på badet og tok en kjapp dusj og la på sminke. Så tok du på deg noen klær som du hadde lagt fram dagen i forveien siden du viste at det kom til å bli stress.
"Frokosten er ferdig" ropte moren din fra kjøkkenet.
Du tok bagen din og vesken din og gikk ned trappa.

Üzenőfalra feltöltött fényképek
(ca sånn bare med bag/koffert da)

Du spiste frokosten din. Den var ikke noe spesiell. Vanlige brødskiver med pålegg på. Når du hadde spist opp, pusset du tennene før dere måtte skynde dere avgårde. Dere kjørte til flyplassen. Det var enda en time igjen til flyet gikk, så da rakk du akkurat å kjøpe noe snacks til flyet. Du ga en god klem til mamma. Det var lenge til dere fikk se hverandre igjen.
"Hade da vennen min! Ring og tekst meg vær dag!"
"Jadda mamma. Kommer til å savne deg."
"Kommer til å savne deg også!"
Så gikk måtte du gå for å rekke flyet.

Flyet tok gankse lang tid. Når du kom fram i Toronto hadde du helt vondt i beina siden du hadde sittet så lenge. Når du kom ut på flyplassen var det ingen som kom å møtte deg. Flyplassen var ganske stor for en som var helt alene uten å kjenne noen. Det var ingen EF folk der, ingen familie, bare masse rare folk. "De er sikkert bare forsiket" tenkte du og satt deg ned på en benk som sto ved en kaffe bar. Du tok opp brevet du fikk fra EF for å sjekke om du hadde tatt riktig fly og kommet på riktig sted. Alt stemte med hvor du var og hvilket fly du hadde tatt. Hvorfor var det ingen der da? Du ventet litt til. Du sa til deg selv at de sikkert satt fast i trafikken eller noe sånt. Du var ganske stressa.

Når du hadde ventet to timer, skjønte du at noe var galt. Du gikk bort til hovedinngangen for å sjekke om de ventet der. Ingen der heller. Du begynte å bli ganske redd. Du hatet å være alene på store steder og ikke vite hvor du skal gå eller gjøre. Mobilen din ringte. Det var et langt utenlandsk nummer som du ikke kjente igjen. Du svarte på ganske dårlig norsk-engelsk.

"Hallo?"
"Hei *dittnavn*"
"Hei. Hvem er du?"
"Um.. det er Ryan Butler, han du skal bo hos denne måneden."
Omg! Ryan Butler! Han har nummeret mitt!! Han ringer MEG! Tenkte du. Du måtte roe deg litt ned slik at du ikke ble helt gal. Det hadde blitt ganske dårlig førsteinntrykk.
"Hei!!" Svarte du, kanskje litt for glad.
"Jo du skjønner at bilen vår ble ødlagt når vi skulle dra og hente deg så vi kom oss ikke til flyplassen, men så, heldigvis, kom en venn av meg som kunne hente deg. Med meg da selvfølgelig. Ikke resten av familien siden de måtte ta bilen til verksted."
"Oja så fint!"
"Håper du ikke ble nervøs eller noe da." Sa Ryan spøkefullt.
"Hehe neida." Lyvde du, du ble jo dritnervøs.
"Så bra. Vi er framme nå. Så sees da!"
"Ja, hade."

"*dittnavn*" Du snudde deg. Der kom Ryan gående mot deg. Det var en bak han som du ikke kunne se.
"Hei!" Sa Ryan og ga deg en klem.
"Hei!" sa du og klemte han tilbake. Herregud! Du klemmer Ryan Butler! Ryan Butler liksom! Det hadde du aldri trodd at kunne skje før.
"OMG! det er Justin Bieber!"
Hørte du en jente skrike bak deg. Justin bieber!? Nei hun sa sikkert feil av Ryan og Justin.
"OhOh! Kom." sa Ryan.
Han tok deg i hånda før dere løp bort til utgangen. Dere gikk bort til en bil og satt dere inn. Du hadde ikke sett så nøye hvordan bilden så ut utenpå, men inni var den helt fantastisk. Den hadde skinnseter og var nesten som en liten limosin bare mindre da.
"Hei. Jeg fikk ikke presentert meg helt i stad jeg. Jeg heter Justin Bieber." Sa han som du ikke fikk sett helt i stad. Du satt rett ved siden av Justin Bieber! Herregud! Du trodde du skulle dø!
"Hei! *dittnavn*" Svarte du ganske sjenert siden du prøvde å skjule hvor glad du var. Det virket som Justin merket det likevell siden han lo og så på Ryan.


Jeg har aldri vært på språkreise eller noe sånt, som kanskje dere forstår, så jeg vet ikke hvordan det fungerer men her er liksom min språkreisetype så dere vet det:

Språkreisen er å bo hos en familie i en månede slik at man lærer å snakke engelsk i utlandet slik at man blir trygg på det. Det er på en måte som en utvesklingstudent, bare man ikke går på skole da. Så det man gjør på "språkskolen" er å være med de i familien for å lære engelsk og se dems kultur.

-Emma

Én kommentar

Patricia Narh

17.des.2011 kl.16:23

mer

Skriv en ny kommentar

hits