Love me - del 6

Du gikk opp på land for å prøve å dra av baderingen. Den satt helt fast. Den ville ikke rikke seg. Det var ikke rart at denne baderingen var begrenset for 4 åringer. "Cathrine! Jeg får ikke av baderingen!" Sa du. Cathrine løftet opp et sløvt øye før hun brøt ut i latter. Hun syntes nok det var sikkelig komisk at du satt fast i en badering og så ut som en 3 åring. "Kom og hjelp meg da!" Sa du. Hun gikk opp av bassenget og inn på kjøkkenet. "Cathrineee!" Ropte du etter henne. Hun kom ut med en saks og et kamera. "Før jeg skal hjelpe deg, må du smile peeent til kameraet" Sa hun og knipset minst 5 bilder av deg.


Det var en dag igjen til du skulle dra. Du gikk inn på rommet ditt for å pakke. Moren din hadde mast tusen ganger allerede. Du slang noen shorts og singleter i en gammel bag.
"*DittNavn*, du vet vel hvem du skal bo hos?" spurte moren din deg.
"Nei" Helt ærlig så hadde du ikke lest mailen du hadde fått fra EF. Moren din så oppgitt på deg før hun fortsatte.
"Du skal bo hos en som heter Ryan Butler. Han er litt eldre en deg, men det går fint." Leste hun opp fra et ark. RYAN BUTLER! BESTEVENNEN TIL JUSTIN BIEBER! Du kunne ikke tro det! Dette ble jo bare bedre og bedre.
"Mamma! Jeg elsker deg virkelig!"
"Elsker deg også vennen min" Mumlet hun mens hun gikk ut av rommet og leste på noen ark fra EF. Hun skjønte nok ikke hvor glad du var. Men dette ble jo mye mer stress. Nå måtte du jo tenke på hva slags klær du skulle med deg, og du måtte passe på å se bra ut hele tiden. Stress! Men alt for å se bra ut for Ryan Butler. Tenk! Du skal bo hos en kjendis. Du måtte ringe Chatringe med en gang.
"Chatrine! Du aner ikke hva som har skjedd!"
"Har det skjedd noe galt!" spurte Cahtrine.
"Nei er du gal?! Det har skjedd noe utrolig bra! Jeg skal bo hos Ryan Butler!! Bestevennen til Justin Bieber."
"ÅÅ! Du er så heldig lille heldiggris!! Når drar du?"
"Morgen tidelig. Så jeg sier hade nå liksom."
"Ha det kjempefint da lille heldiggris! Ring meg hver dag!"
"Lover! Hade."

I morgen var dagen! Du gledet deg kjempemye!


Ble litt kort del. Tror jeg legger ut en til del etter på. Men må gå! Snakkes ;)

-Emma 

Én kommentar

kristine:)

29.nov.2011 kl.16:24

den var bra <3

Skriv en ny kommentar

hits