Love me del 5

"Nå skal du få igjen Cathrine!" Ropte du. Du hoppet ut i vannet og laget et megaplask. Vannet gjorde alt vått. Du var veldig fornøyd med deg selv som klarte å lage et så stort plask. "Takk skal du ha!" Sa en stemme som var ganske mørkere en Cathrine sin. Du snudde deg og fikk øye på to gutter.


Det var Sindre, storebroren til Cathrine og William, en venn av broren. "Sorry!" mumlet du og ble helt rød i fjeset. Guttene lo av deg og gikk inn på kjøkkenet til Cathrine. "Her er jeg." Sa en stemme bak deg. Du snudde deg å så at det var Cathrine som lå god å tørr i en solstol. "Fy søren Cathrine.. Nå dret jeg meg sikkelig ut. Det er så typisk meg å klare å drite seg så bra ut på bare en dag..." Du gikk opp av bassenget og la deg ved en ledig stol ved siden av Cathrine. Cathrine bare lo av deg. "Thats what friends are for" Tenkte du. Det var deilig å bare tørke i sola og kjenne at man ble brun. Dere solte dere i en halvtime, da Cathrine plutselig spratt opp av stolen og kastet seg ut i bassenget. Du så surt bort på henne. Du holdt på å sovne i den varme solen og ble vekket av små dråper med vann. Men når du først var blitt vekket, så kunne du likesågodt hoppe ut i bassenget du også. "Ta med badeleker da" sa Cathrine. Du så deg rundt of fant en badeball og en flytemadrass. Du fant også en altfor liten badering. "Jaja" tenkte du. "bedre enn ingenting." Så du tok med den å. Når du skulle hoppe ut i bassenget kom du på noe morsomt du kunne gjøre. Du satt baderingen ned i vannet og hoppet ned i den. "Oi! Det gikk! Jeg kom meg oppi baderingen!" Sa du overrasket fordi baderingen var ment for 4 åringer og sånne barn rundt den alderen. Dere lo begge to. Du snurret rundt og svømte fram og tilbake med baderingen. Du fikk sikkelig flashback fra barndommen. Dere spilte litt volleyball med badeballen, så klatret Cathrine opp på bademadrassen og solte seg igjen. Det var ikke rart at hun var brunere enn deg når hun gadd å sole seg mens du snurret rundt i en badering. Du begynte å føle deg nokså barnslig og ville ut av baderingen. Du gikk opp på land for å prøve å dra av baderingen. Den satt helt fast. Den ville ikke rikke seg. Det var ikke rart at denne baderingen var begrenset for 4 åringer. "Cathrine! Jeg får ikke av baderingen!" Sa du. Cathrine løftet opp et sløvt øye før hun brøt ut i latter. Hun syntes nok det var sikkelig komisk at du satt fast i en badering og så ut som en 3 åring. "Kom og hjelp meg da!" Sa du. Hun gikk opp av bassenget og inn på kjøkkenet. "Cathrineee!" Ropte du etter henne. Hun kom ut med en saks og et kamera. "Før jeg skal hjelpe deg, må du smile peeent til kameraet" Sa hun og knipset minst 5 bilder av deg.


Ble litt raaar del, men tenkte at jeg bare skulle legge ut et innlegg. Er egentlig ikke så fornøyd med denne delen. Det var egentlig en lagret kladd, men jaja, bedre enn ingenting ;)

-Emma

 

 

 

 

Én kommentar

Kristine:)

28.okt.2011 kl.07:29

jeg syntes den bra jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits