Love me del 4

Det som var dumt med at moren og faren til Cathrine var advokater var at de ikke var så ofte hjemme. Du kunne se at Cathrine var lei seg for. "Vet du hvor du skal på språkreise til da, *DittNavn*" Sa Cathrine. "Jeg skal til Canada til byen der Justin Bieber ble født! Det er så kult!" Svarte du. "Så gøy!" Sa Cathrine, men hun så ikke helt glad ut.


"Cathrine? Går det bra?" Spurte du. "Jadda, det er bare at hamsteren døde i dag like før du kom. Det er kanskje litt barnslig å bry seg om, men jeg savner Smule sånn." Svarte hun med gråten i halsen. Du ga henne en stor klem og trøstet henne. Du viste hvor mye Cathrine brydde seg om Smule (Smule var navnet på hamsteren). Du kjente hun begynte å gråte, men du bare fortsatte og holde rundt henne. "Så trist!" Sa du. "Herregud, nå må jeg slutte å grine her altså. Smule ble jo tross alt hele 4 år som er ganske gammelt for et hamster." Sa Cathrine. "Ikke sant!" Svarte du. "Det er naturens gang, noe som er det eneste du ikke kan gjøre noe med, men alt det andre kan du!" Cathrine lo litt mens hun tørket bort tårene. "Vi må gjøre noe ekstra gøy i dag siden det har hvert så mye dumt." Sa du. Dere bestemte dere for å bade i badebassenget til Cathrine. Det var ikke så veldig spesielt, men siden dere ikke orket å dra noe sted, var det et like bra alternativ.

"FØRSTE MANN!" Skrek Cathrine og hoppet utti vannet. "Skjerp deg Cathrine! Jeg har ikke fått skifta engang. Nå ble jeg klissvåt." Cathrine bare lo og dukket under vann. Du skifta fort på badet til Cathrine. Du tok på deg en rosa bikini og gikk ut igjen. "Nå skal du få igjen Cathrine!" Ropte du. Du hoppet ut i vannet og laget et megaplask. Vannet gjorde alt vått. Du var veldig fornøyd med deg selv som klarte å lage et så stort plask. "Takk skal du ha!" Sa en stemme som var ganske mørkere en Cathrine sin. Du snudde deg og fikk øye på to gutter.

 


Ble litt kort del i dag. Sorry for at det alltid blir så dramatisk slutt :P 

-Hvem tror dere at guttene er?

-Emma

2 kommentarer

Marie

21.okt.2011 kl.17:17

ææææææææææææææ!! Mer.. <3 en til del i kveld?? :) Maraton?? :P elsker historien.. <33

Kristine:)

21.okt.2011 kl.18:37

kjempe bra:) du er skikkelig god Emma<3

Skriv en ny kommentar

hits