Love me del 3

Tenkte at jeg skulle ha et lite maraton i dag. Vil dere det? 


 Du svarte henne at "Det kan vi godt gjøre! Må bare stelle meg først. Vi møtes hos deg!" Du gikk opp på badet og sminket deg lett, før du gikk inn på rommet ditt og sjekket alle Justin Bieber bloggene. Du kunne strengt talt alt om han. Du gikk inn på twitter og fikk store øyne når du så hvem som hadde followet deg på Twitter.


Moren din! Moren din hadde fulgt deg på twitter! Du ante ikke at hun hadde twitter engang. Det var ikke serlig kult når moren din fulgte deg på twitter. Du gikk inn på twitter profilen hennes. Noe så flaut. Profilbildet hennes var sikkelig fjortis. Det durte i mobilen din. Cathrine hadde sendt en melding der det sto "Hei! Kommer du snart eller! Klokka er jo 10.15!" Du så fort på klokka. Ops! Du hadde glemt tiden helt mens du drømte deg helt bort i Justin Bieber. Du dro med deg en stor brun veske, et par store solbriller og slang på deg favoritt skoene dine før du løp ut døra (bilde var i forgje innlegg). Du så bussen komme og du spurtet alt du kunne for å rekke den. Du kjente pusten rive i halsen. Bussen stoppet like foran deg slik at du rakk bussen. "Tusen tusen takk!" Sa du og smilte til bussjåføren og for engangs skyld stemplet du billetten. Noen ganger var bussjåførene sikkelig snille. Du satte deg på en ledig fireseter. Det var nesten ingen i bussen. Det satt en gutt helt bakerst med hettegenser og caps som satt bøyd over en iPhone. Du så lenge på han uten å legge merke til det. Tilslutt så gutten opp på deg. Han hadde store fine øyne og helt perfekt fjes. Han var ganske kjekk. "Justin Bieber!!" tenkte du. "Det må være Justin Bieber!" Du kjente at du bare klikka totalt! Du løp bort til han og spurte på så godt engelsk du kunne (noe som ikke var så bra). "OMG!! Er du Justin Bieber??" Du kjente at du rødmet etter hvor dårlig engelsk du snakket. "Nei.." Sa gutten på perfekt norsk. Du rødmet enda mer når du skjønte hvor dum du hadde hvert. "Ehheh.. Hahah bare tulla! Jeg leker sånn nødt eller sannhet med vennina mi skjønner du." Du skjønte hvor dumt svar det var når dere to var omtrent de eneste i bussen undaget en gammel dame på ca åtti år. "Javel." Svarte gutten. "Ha det gøy på gammlehjemmet da." sa han og nikket mot den gammle damen. Du gikk så flau det gikk an å bli fra gutten og turte ikke å se på noe annet en skoene dine resten av bussturen.

"Du aner ikke hva som skjedde!" Sa du til Chatrine når hun åpnet døra på det store huset hennes. "Kom inn." Sa Chatrine før du fortsatte uten stopp. "Jeg ble så flau! Jeg satt på bussen og var helt fjærn og stressa ettersom at jeg måtte løpe til bussen, men i hvertfall så satt det en gutt på bussen som var prikk lik Justin Bieber, og jeg bare DET ER JUSTIN BIEBER! Så jeg løp mot han og spurte med verdens dårligste engelsk: Er du Justin Bieber, ikke sant, og han bare nei og jeg ble så drit flau. Jeg hadde aldri vært så flau før. Gud!" Chatrine brøt ut i en voldsomt latterkrampe, og du måtte le med selvom du var fortsatt flau over episoden på bussen. Dere gikk ut på kjøkkenet til Chatrine og lagde iste. "Skal vi sette oss ut i hagen?" Spurte Chathrine mens hun slurpet i seg den hjemmelagde isteen. Du nikket og satt dere i de superkule og superfine (etter din mening) hagemøblene hennes. Chatrine sin familie var veldig rike siden både moren og faren hennes var vellykede advokater. De hadde for eksempel badebasseng både ute og inne, de hadde badtstue, egen bar som dere pleide å lage smoothier og energidrikker på, og de hadde eget treningsrom. Det som var dumt med at moren og faren til Cathrine var advokater var at de ikke var så ofte hjemme. Du kunne se at Cathrine var lei seg for. "Vet du hvor du skal på språkreise til da, *DittNavn*" Sa Cathrine. "Jeg skal til Canada til byen der Justin Bieber ble født! Det er så kult!" Svarte du. "Så gøy!" Sa Cathrine, men hun så ikke helt glad ut.

 

 


 

 Hva tror dere at hun er lei seg for?

-Emma

 

 

 

3 kommentarer

19.okt.2011 kl.20:49

Ehhh...vet ikke helt...<33 bra blogg!

Marie

19.okt.2011 kl.20:59

Drit bra historie! <3 en del til ikveld?? :))

meg <3

19.okt.2011 kl.21:49

emma du er super flink til å skrive ! <333 ;) ilu <33 forsett !!!

Skriv en ny kommentar

hits