Love Me del 1!

Hallo! Historien min har jeg valgt å kalle Love Me. Jeg skal prøve å skrive historier, så denne er en del som jeg har som prøve. Hvis dere liker den, så fortsetter jeg å skrive på den.


Du så ned på karakterkortet ditt. Du var ikke så fornøyd. Snittet ditt lå på 3,5. Du hadde fått flest firere og treere, men du hadde også fått en toer i engelsk. "*dittnavn*! Hva fikk du i snitt?" Spurte Cathrine, bestevennen din. "Ehhheh, fikk 3,5 i snitt og to i engelsk! . Men hva fikk du?" Spurte du for å snakke om noe annet. "5,0! Akkurat! 3,5 var ikke så ille da!" Sa Cathrine. Typisk at hun alltid var så perfekt. "Nerd" Svarte du med en litt ertende stemme. Dere gikk sammen til bussen. Dette var den første dagen i sommerferien, og du hadde bare tenkt til å slappe av hele sommeren med venner, is, sol, god mat og bading. Dennne sommeren kom til å bli herlig! "Neste stasjon; Liam Starbors Gate." Sa det med en metallisk stemme utifra høytalerne. "Her skal jeg av!" Sa Cathrine. Hun ga deg en kjapp klem og sa hade før hun forsvant ut ifra bussen. Hva skulle du si til moren din? Hun kom til å frike ut! Kanskje hun sendte deg til sommerskole eller noe sånt dritt for å lære bedre engelsk?

Du hadde helt rett. "TO!! To i engelsk??" Hun hørtes ikke sint ut, bare skuffet. "Du skal på sommerskole med en gang!" Uff. Sommerskole i sommerferien lyder ikke bra. Moren din masjerte rett bort til PC'en og logget seg inn på en nettside som het ef.no. Du viste ikke helt hva det var, men du skjønte snart at det handlet om skole. Skole i utlandet? Ja. Det hørtes ikke så ille ut som skole i Norge, men der snakket hvertfall alle norsk! I utlandet må du bare snakke engelsk. "Mamma. Jeg har ikke lyst! Jeg kommer til å bli lovner siden jeg ikke kan engelsk!" Sutret du til moren din. "For det første," sa moren din, "så heter det loner ikke loVner, for det andre så er det bra for deg og du får forskjellige utfordringer som gjør at du må snakke engelsk. For det tredje er det en fin mulighet for deg til å dra til et annet land her i sommer, siden vi to ikke dro noe sted. For det fjerde så får du masse nye venner. For det femte så begynner du til 10-ende neste år, så da må du være god i engelsk. Du skal på det kurset! Basta bom!" Flott! klarte til og med å snakke feil når jeg bruker ett eneste engelsk ord. Du skjønte at det ikke var vits i å si i mot så du gikk opp på rommet ditt og skrudde på maccen. Med en gang du logget på Facebook kom det en melding fra Cathrine:

Cathrine: Hva sa moren din til toeren din i engelsk da?<3

*DittNavn*: ehhh, hun ble ikke akkurat glad. :P Hun sa at jeg måtte dra på sommerskole til utlandet...

Cathrine: Det blir gøy da! Hvor da? :)

*DittNavn*: Vet ikke enda. Men snakkes i morgen da! Hade<3

Cathrine: Snakkes! Hade<3

Du logget av på Facebook, og gikk inn på alle Justin Bieber bloggene du kunne komme på for å finne ut alt som var nytt. Du elsket Justin Bieber av hele ditt hjerte. Du kunne sitte hele natten oppe, bare for å lese Twitrene til Justin Bieber eller lese Bieber Facts. Du hørte det bake på døren din. "Kom inn!" Sa du. "*DittNavn*? Kan jeg få snakke med deg?" Det var moren din. "Jadda." Sa du å klappet på plassen ved siden av deg i senga. "Jeg bestilte sommerskole til Canada." Sa moren din og gikk mot deg og satt seg ved siden av deg. "Canada" tenkte du. "Er det ikke noen kjente som bor der?" Siden du ikke svarte henne, fortsatte moren din bare å snakke. "Du skal bo i en by som heter Startford og reisen er den 30. juni." Moren din fortsatte og prate om viktig informasjon om turen men du klarte ikke fokusere. Canada, Startford, JUSTIN BIEBER!! Du kom på det! Du skal på sommerskole som samme by som Justin Bieber vokste opp i! "HERREGUD MAMMA! TUSEN TAKK!! JEG ELSKER DEG! DU ER DEN BESTE! JEG SKAL TIL SAMME BY SOM JUSTIN BIEBER VOKSTE OPP I!" Ropte du, så moren din skvatt."Så flott da." Svare moren din. "Jeg sender vidre den eposten din jeg fikk fra EF jeg" Sa moren din og gikk ut av rommet ditt. Du kunne ikke fatte det! Du var så glad. Selvom du viste at det var liten sjanse for at du møtte Justin Bieber selvom han vokste opp der, er det like bra å dra der han ble født! Du la deg ned i senga med et smil om munnen og bare tenkte på Justin Bieber.


 Haha litt rar avsluttning.

-Hva synes dere? 

Én kommentar

Marie

18.okt.2011 kl.21:25

Beste historie E-V-E-R !! <3

Skriv en ny kommentar

hits